Відокремлений структурний підрозділ "Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій"
Рік заснування 1930
Директор: Палаш Анатолій Анатолійович |
Заступник директора з навчальної роботи: Дарюга Олена Анатоліївна |
Заступник директора з виховної роботи: Гаврилекно Наталія Іванівна |
Спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців:
123 «Комп’ютерна інженерія»
133 «Галузеве машинобудування»
142 «Енергетичне машинобудування»
151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Виробництво харчової продукції»)
181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Зберігання, консервування та переробка молока)
181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Зберігання, консервування та переробка м’яса»)
Контингент: 506 осіб