Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій"


Рік заснування 1945

 

Директор:

Микичак Борис Михайлович

 

 

Заступник директора:

Лакоцька Леся Петрівна

 

Спеціальності за якими здійснюють підготовку фахівців:
181 «Харчові технології»:
ОПП "Зберігання, консервування та переробка молока",
ОПП "Зберігання, консервування та переробка м'яса",
ОПП "Виробництво харчової продукції"
071 «Облік і оподаткування"
076 «Підприємство та торгівля»
242 «Туризм та рекреація»

Контингент: 709 осіб

Додаткова інформація

  • Регіон: Львівська обл.
  • Адреса: 79039, вул. Бортнянського 30/32, Львів
  • Телефон: (032) 233-25-22 (032) 233-20-35 (098) 846-13-07

Відео

Top
Шаблон скачали с сайта JooMix.org
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…